En kväll på museet

Boka en helkväll på IKEA Museum där du och ditt sällskap har huset för er själva. Vi anpassar kvällen efter era önskemål med någon av våra tre härliga bufféer och möjlighet till en privat guidad visning.

Köttbullsbuffén

Denna buffé är baserad på de berömda köttbullarna, men i vår tappning hittar du allt från laxbullar till vegetariska små bullar. De serveras med goda tillbehör och sallad, hembakat bröd och smör ingår.

Plockbuffén

Vi komponerar en smakfull buffé efter årstiden med plockmat från världens alla hörn, ostar, kallskuret, sallader, dippsåser och lite småvarmt, hembakat bröd och smör.

Stora buffén

Vår mest eftertraktade buffé med plockmat, ostar, kallskuret, sallader, lax, halloumi och vår berömda nattbakade fläskastek. Serveras med säsongens grönsaker, dippsåser, sallader, hembakat bröd och smör.

Köttbullsbuffé.

Plockbuffé.

Stora buffén.

Tid och pris En kväll på museet

Köttbullsbuffé 139 kr/person
Plockbuffé 249 kr/person
Stora buffén 449 kr/person

För grupper på 50–250 personer.

Bokningsbart alla dagar.

Alla priser är inkl. moms.

Boka

Skicka in din bokningsförfrågan så återkommer vi till dig så snart som möjligt inom 24 timmar (helgfria vardagar).